Login
Eco-Scoala Eco-Scoala Eco-Scoala

home
Confort în mijlocul naturii
Situată în stațiunea agroturistică Bran, sat Predeluț, într-un loc de o frumusețe pe care numai natura o poate avea, Pensiunea Sandra,care și-a deschis porțile în luna mai 2007, este o îmbinare fericită a elementelor moderne cu rusticul. Căldura focului se face simțită atât prin armonia culorilor elementelor de decor, cât și prin atmosfera primitoare cretă de focul de lemne din șemineu în timpul nopților de iarnă sau în nopțile răcoroase de toamnă.
Liniște, relaxare, distracție...
Dacă doriți să petreceți câteva momente de intimitate în jurul unui foc de tabără, puteți alege spațiul amenajat special din curtea pensiunii. Sub supravegherea părinților, copii se pot juca nestingheriți în spațiul special amenajat sau pot alerga în voie în curtea spațioasă a pensiunii.
Vă așteptăm...
... la Pensiunea Sandra, adică în județul Brașov, zona Bran, localitatea Predeluț nr. 106C.
Oferte speciale
29.04.2016 - 02.05.2016
PASTE 2016 SI ALTE OFERTE
PENSIUNEA SE INCHIRIAZA UNUI SINGUR GRUP.CAPACITATEA ESTE DE 11 LOCURI REPARTIZATE IN 5 CAMERE. TARIFUL ESTE DE 2500 LEI PENTRU 3 NOPTI DE CAZARE. !!! ATENTIE DRAGI TURISTI !!! - AVEM PENTRU D-VOASTRA SI ALTE OFERTE TENTANTE... LA 4 NOPTI DE CAZARE VA OFERIM GRATUIT UN GRATAR APETISANT IN FOISOR...INTR-UNA DIN ZILELE ALESE DE D-VOASTRA... LA 6 NOPTI DE CAZARE VA VETI DELECTA INTR-UNA DIN ZILE, TIMP DE 2 ORE, LA PISCINA SI JACUZZI, IN BRASOV, LA "PARADISUL ACVATIC". NOI,PENSIUNEA SANDRA,VA ALIMENTAM CU RELAX SI POZITIVITATE... LA 10 NOPTI DE CAZARE RIDICAM MIZA SI VA OFERIM A 11-A NOAPTE GRATUIT,UN GRATAR IN FOISOR SI 2 ORE DE RELAXARE MAXIMA LA..."PARADISUL ACVATIC" !!!
Tarife și prețuri
20.02.2016 - 20.12.2016
Tarife camere
  • cameră dublă matrimonială cu baie proprie - 100lei/cameră/noapte
  • cameră triplă cu baie proprie - 140lei/cameră/noapte
  • cameră 4 paturi cu baie proprie - 200lei/cameră/noapte
Tarif unitate
Pentru închirierea întregii unități tarifele se negociază în funcție de perioada din an, numărul de zile de cazare și serviciile suplimentare oferite.
Pagina home a fost afișată de: 4092 ori.

Copyright © 2014 Pensiunea Sandra
Play sound
Stop sound